Намери ни
To Top

Михайлов: Битка не виждам

Битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост в БФС няма. Мнението изрази вратарят на Левски Николай Михайлов, който взе отношение и за войната в Украйна.  

„Битка не виждам. Виждам някакви хора, които водят негативна кампания.


По принцип знам, че кампаниите се водят по 2-4 седмици, а тук кампанията се води повече от година. Не знам. Вижда се, че нищо не се е променило. Винаги ще има хора, които одобряват работата и такива, които не одобряват. В крайна сметка, виждате в каква държава живеем“, каза пред БНТ Михайлов. 

Стражът на Левски коментира случващото се в Украйна и военните действия в страната. Той апелира за позитивно отношение към живота. 

„Нека се съсредоточим върху хубавите неща в живота, защото вижте какво се случва, тук, не много далеч от нас – през 2022 година да има войни, да воюват. Акълът ми не го побира, като гледаш кадрите… Много жалко“, продължи вратарят.  

„Да говорим за конгрес, за извънреден конгрес, цялото нещо почва да ми се разводнява. Нека да гледаме положително, всички да бъдем здрави, това, което се случва, да приключи час по-скоро, защото виждате къде се намират много невинни хора“, завърши стражът на Левски.

Ощр от категория efbet Лига