Намери ни
To Top

Роналдо още не е взел окончателно решение за бъдещето си

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо все още не е взел окончателно решение за бъдещето си. Португалецът не изглежда особено щастлив на „Олд Трафорд“ и усилено се говори, че ще поиска трансфер през лятото, но според ESPN той все още не е решил категорично и може и да реши и да остане още една година.

37-годишният нападател се завърна в Юнайтед с големи очаквания през лятото, но по-скоро не успя да ги оправдае. Той има 15 гола в 30 мача до момента.


Отборът се представя доста неубедително през кампанията, а има мнения, че причината за това е именно присъствието на Кристиано, който е развалил хармонията в съблекалнята.

Роналдо има договор до лятото на 2023 година и все още не е ясно дали ще го изпълни или ще поиска трансфер. В клуба обаче вече работят по намирането на негов заместник, като мениджърът Ралф Рангник е поискал от ръководството да му осигурят качествен млад нападател за следващия сезон.

В последните дни Роналдо имаше контузия на бедрото, заради която пропусна дербито с Манчестър Сити и се прибра в Португалия. Последните информации са, че той вече е здрав и ще може да играе в изключително важния сблъсък с Тотнъм днес, който може да е решаващ в битката за Топ 4.

Ощр от категория Световен футбол