Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/page11411.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дни делят Ганчев от Армията, ето каква е новата управленска структура в гранда – Sportove
Намери ни
To Top

Дни делят Ганчев от Армията, ето каква е новата управленска структура в гранда

Гриша Ганчев влиза в управлението на ЦСКА до дни. В рамките на ден-два, акциите ще бъдат прехвърлени на Ганчев, който заедно с Юлиян Инджов ще поеме управлението на настоящето дружество на клуба. Това сподели пред БНТ изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров.

Той уточни, че мажоритарният пакет се държи от Ивайло Манджуков и финансово маркетингова компания.


За да се заеме с клуба обаче, Ганчев трябва да е мажоритарен собственик.

„Доколкото имам информация Юлиян Инджов също ще придобие пакет от акции. Мажоритарният дял, който е около 82%, ще бъде разделен между двамата“, каза Тодоров. Няма яснота какво ще бъде бъдещето на проекта на Васил Божков.

Изпълнителният директор на червените обясни още, че при погасяване на част от задълженията към НАП, Агенцията ще спре процедурата по организиране на търг за продажбата на марката ЦСКА.

„За съжаление веднъж отвори ли се вратата опасността е да има 3-4-5 отбора с ЦСКА. Всеки може да си прави клуб с име ЦСКА. Затова искахме да оздравим това дружество. Не бе направено нужното това дружество да вземе лиценз и да играе в „А“ група“, коментира той.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558