Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot364009.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Вайръл от Тези думи на Борисов жегнаха Кирил Петков и неговите… – Sportove
Намери ни
To Top

Цените на горивата у нас противопоставиха Кирил Петков и Бойко Борисов. Премиерът се закани, че ще държи младежите от ГЕРБ, които чрез платени публикации в социалната мрежа всяват паника у хората. А лидерът на ГЕРБ в типичния си стил заговори за „руменрадевата зима“.

Борисов отново е убеден в експертността на партията си, като заяви, че не бил взел Кирил Петков и Асен Василев за нещо повече от заместник – министри в негов кабинет.


Той призна, че е очаквал много от тях, но те са се оказали „аджамии“. Тези негови думи станаха вайръл. Подготвя ли Бойко Борисов ГЕРБ отново да поиска властта – нормални неща, за които се бори всяка опозиция.

Толкова засега, повече във видеото на TV

 

Високите цени на горивата родиха креативност от младежите на ГЕРБ, но ситуацията не е розова. Зелето се изсипва от бидоните, за да се пълнят с гориво, остроумничат младежите.

А правителството гарантира, че няма нужда от презапасяване. И повтаря мантрата, че навсякъде в Европа цените са високи.
Предложението на Делян Добрев да се отвори резерва за горива увисна и не се хареса на управляващата коалиция.

Едно е ясно, които се заиграва с цените на горивата, ще трябва да гаси протести.

Засега Петков смята, че младежите от ГЕРБ са допринесли за паниката, защото снимки с високите цени от бензиностанциите се завъртели в мрежата. Но остава въпросът как ги регулира правителството и какв инструментариум може да предложи, след като запазва резерва непокътнат. 

Толкова засега, повече във видеото на TV

 

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558