Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot363981.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шефът на УЕФА прибрал в дома си избягал от Украйна футболист – Sportove
Намери ни
To Top

Шефът на УЕФА прибрал в дома си избягал от Украйна футболист

Президентът на УЕФА Александър Чеферин потвърди, че е помагал активно на чуждестранни футболисти да напуснат Украйна в дните след стартирането на бойните действия. Оказва се даже, че един от играчите е отседнал в дома на словенеца. Босът обаче не разкрива за кого става дума.

“Никой не очакваше, че в Европа ще започне подобна война – заяви Чеферин.


– За период от 48 часа разговарях с множество футболисти и треньори, за да им помогнем да избягат от там. Поддържахме контакт 24 часа в денонощие. Обърнахме се към редица правителства за помощ, но те не винаги са в състояние да обезпечават безопасността на хората. Трудно е да се обясни колко тежки се оказаха тези преговори. Един от играчите, които напуснаха Украйна, отседна в моята къща. Трябва да продължим да работим усилено. Надявам се това безумие да приключи възможно най-скоро.”

Украинският национал и бивш играч на ЦСКА Жуниор Мораеш призна, че Чеферин е помогнал много на неговата група от 42 души да се измъкне от конфликтната зона. Двамата даже постоянно са поддържали връзка.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558