Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/6311.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Спасение има! Държавата няма да прави пречки! Вижте кой отбор е готов да си даде лиценза на ЦСКА още сега – Sportove
Намери ни
To Top

Спасение има! Държавата няма да прави пречки! Вижте кой отбор е готов да си даде лиценза на ЦСКА още сега

Спасение има! Държавата няма да прави пречки. И този път за разлика от обединението на Божков и Ганчев, зелената светлина е факт. Ето и кой отбор е готов да си даде лиценза на ЦСКА.

Според информации от последните минути Локомотив Мездра ще се откаже от участието си в Б група, за да може армейците да стартират от втория  ни ешелон и да не се налага ЦСКА да играе при аматьорите.


Ситуацията се обсъжда и ако феновете на ЦСКА са съгласни, то Васил Божков ще стартира проекта си от Б група, благодарение на лиценза на Локо Мездра.

Така ЦСКА ще може да атакува титла още след 2 сезона, а и тимът следващата кампания ще бъде далеч по-силен , отколкото в А окръжна. Защото е абсурдно да се стяга нормална селекция за участие в тотално аматьорска дивизия.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558