Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot362653.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Официално: Топреализаторът на НБЛ завърши трансфера си в Бенфика – Sportove
Намери ни
To Top

Официално: Топреализаторът на НБЛ завърши трансфера си в Бенфика

Бившият играч на Черноморец и понастоящем топреализатор на НБЛ Уендъл Люис официално бе представен като играч на португалския гранд Бенфика. Американският център напусна “акулите” след сезон и половина като част от състава на Васил Евтимов.

“Дойдох тук, за да помогна на отбора да печели. Развълнуван съм от възможността да бъда част от семейството на Бенфика.


Нямам търпение да стъпя на паркета и да давам всичко от себе си за този тим. Искам да спомогна за спечелването на титлата и Купата на Португалия”, заяви Люис по време на представянето си.

32-годишният център записа средни показатели от 19.6 точки и 8.7 борби в 15-те си мача с екипа на Черноморец през настоящия сезон. Уендъл Люис е възпитаник на университетие Мисисипи Стейт и Алабама Стейт, а в професионалната си кариера е носил екипите на отбори от Ливан, Япония и Грузия. Бенфика е най-високото стъпало в досегашната му кариера.

Снимка: www.slbenfica.pt

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558