Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/741.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Страхотен скандал в ЦСКА! Всички фенове трябва да чуят! Ето какво се случи днес в гранда – Sportove
Намери ни
To Top

Страхотен скандал в ЦСКА! Всички фенове трябва да чуят! Ето какво се случи днес в гранда

Страхотен скандал избухна в ЦСКА! Всички фенове на клуба трябва да чуят какво се случи днес в гранда. Информацията е взривоопасна, защото шефовете на колоса са признали пред играчите плановете си. А те са неприятни за футболистите, а и за отбора.

Ивайло Манджуков и Милко Георгиев възнамеряват сегашния ЦСКА да играе във „В“ група.


Това е съобщено днес на някои от играчите, които категорично са отказали да се състезават в третото ниво на българския футбол, твърди livesport.bg.

Така е на път да се разрази истинска драма около ЦСКА. Сегашните собственици искат да дърпат конците, а клубът да започне на чисто от „В“ група.

Васил Божков и Гриша Ганчев пък имат идея за преобразуване на Литекс в ЦСКА и старт още от новия сезон в елита и гонене на задължителна титла.

Ситуацията е взривоопасна, от развитието ще зависи дали ЦСКА София ще отиде при аматьорите или в „А“ група ще има наличие на още 1 солиден тим. Визира се, че бюджетът на Новия ЦСКА трябва да е почти равен на този на Лудоготрец.

Топката е в родните институции и централи. Плановете на Манджуков и Георгиев и на Ганчев и Божков са ясни.

Остава да се види кой ще определя бъдещето на ЦСКА! И дали клубът ще бъде аматьорски следващия сезон, или ще е гранд, с който всички в България се съобразяват.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558