Намери ни
To Top

Всеки ще се хване за главата! Играч за 20 милиона в Лудогорец, вижте подробности

Всеки ще се хване за главата, когато разбере какви подробности за състава на Лудогорец разкриват в чужбина. Става ясно, че в тима на разградчани ще се подвизава играч, струващ 20 милиона лева. Информацията е изключително любопитна.

Интер се отдалечава от привличането на българския национал Георги Терзиев заради високата му трансферна цена, поставена от Лудогорец, твърдят на Апенините.


Според информация на Sport Italia, разградчани са поискали 10 милиона евро за правата на централния защитник, който през есента вкара гол на Ливърпул за крайното 2:2 в мач от групите на Шампионска лига.

Сумата е стряскаща и миланският гранд почти сигурно ще се откаже от българина, коментира изданието. Така според Sport Italiа цената на Терзиев е 20 милиона лева. Сумата поставена от Кирил Домусчиев е уникална за родните стандарти.

Тук излиза въпросът дали нарочно от клуба слагат такава цена, за да запазят играча. Предвид, че е преценено той да е титуляр този сезон в центъра на отбраната заедно с Моци или от Разград са убедени, че Георги Терзиев струва 20 милиона лева!

Факт е обаче, че в Италия твърдят, че разградчани ще стартират сезона с играч, чиято цена е закотвена на космическите за България 10 милиона евро.

Ощр от категория Трансфери