Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot362121.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хебър и Нефтохимик излизат в дербито на кръга на efbet Супер Волей – Sportove
Намери ни
To Top

Хебър и Нефтохимик излизат в дербито на кръга на efbet Супер Волей

Шампионите от Хебър (Пазарджик) приемат вицешампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) в последен мач и дербито на 15-ти кръг на efbet Супер Волей при мъжете. Двубоят ще се игра е днес, 21 февруари, от 18:30 часа в зала „Васил Левски“.

Срещата между два от най-класните отбори у нас, е страхотен завършек на вълнуваща волейболна седмица за Пазарджик. Само преди 3 дни тимът на Хебър надигра два пъти на свой терен белгийския първенец Кнак (Рьозеларе) с 3:2 и 3:0, като след постигнатите успехи завърши на престижната втора позиция в Група А на Шампионската лига.


Александър Туш, Виктор Йосифов

А за да е празникът още по-голям за цялата общественост, съставът на Камило Плачи се изправя срещу основния си съперник за титли и купи в последно време, отново на свой терен.

Един срещу друг на терена ще излязат шампионът и вицешампионът. Хебър е лидер във временното класиране на Еfbet Супер Волей с 13 поредни победи, актив от 28 точки и мач по-малко, поради отложена среща. Нефтохимик е трети с 12 успеха, 2 загуби и 35 точки.

Виктор Йосифов, Николай Николов, Александър Туш

Съперниците се срещнаха в спор за Суперкупата и Купата, като и двата трофея бяха спечелени от пазарджиклии.

Това е трети сблъсък помежду им от началото на сезона, като е първи в редовния сезон Еfbet Супер Волей. „Тигрите“ ще гонят продължаване на победната серия и 14 поредн триумф в първенството. Бургазлии ще се опитат да се противопоставят максимално на съперника и се борят за първа победа в срещите помежду им през сезона.

Александър Туш

От ВК Хебър призоваха своите привърженици за подкрепа, като се надяват, че зала „Васил Левски“ отново ще е пълна за предстотящото дерби.

„Нека отново да покажем каква публика има Пазарджик в този важен мач!“, написаха на официалната фейсбук страница на клуба.

bgvolleyball.com

СНИМКИ: Национална волейболна лига (НВЛ), startphoto.bg

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558