Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot361975.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Атлетико Мадрид най-вероятно ще е без Льомар срещу Манчестър Юнайтед – Sportove
Намери ни
To Top

Атлетико Мадрид най-вероятно ще е без Льомар срещу Манчестър Юнайтед

Атакуващият халф на Атлетико Мадрид Тома Льомар е в карантина заради близък контакт със заразен с COVID-19 и най-вероятно ще отпадне от състава за важния сблъсък с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига в сряда, съобщиха от испанския шампион. Това е причината френският национал да не играe за Атлетико и при победата над Осасуна в събота.

Отстъствието на Тома Льомар ще е сериозен проблем за Атлетико, тъй като той е сред основните играчи в отбора на Диего Симеоне. При положение, че Льомар няма да може да бъде титуляр в мача с английския гранд, на мястото му в състава на тима от Мадрид се очаква да започне Яник Караско.


Льомар трябва да си направи тест в началото на следващата седмица, за да се види кога може да се включи в тренировките на „дюшекчиите“. От клуба обявиха, че французинът няма никакви симптоми.

Гледайте всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558