Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot361683.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Анчелоти: Аз съм първият критик на Реал Мадрид, всички ни боли от загубата от ПСЖ – Sportove
Намери ни
To Top

Анчелоти: Аз съм първият критик на Реал Мадрид, всички ни боли от загубата от ПСЖ

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача на отбора си с Алавес за първенство утре, но той беше принуден да говори главно за загубата от Пари Сен Жермен във вторник в Шампионската лига. 

„Не знам дали ПСЖ са натискали съдията, не вярвам. Мисля, че двата ни жълти картона не са съвсем ясни, и го казах на Орсато. Нищо повече.


Той смята, че са справедливи“, каза италианецът. „Липсата на голове е проблем, но се връща нападател, който вкарва много и дава доста асистенции. Имаме проблем, но Карим Бензема ще ни помогне да го разрешим. До декември правихме бърз преход, а сега имаме проблем. Когато спечелим топката, трябва да играем по-вертикално и това ни липсва. Килиан Мбапе ни създаде много проблеми и имаме 3 седмици за да се подготвим за другия мач срещу него“, заяви треньорът. 

Той коментира и фантастичната оферта на ПСЖ към Мбапе, за да остане. „Всеки може да мисли, каквото си иска. На мен ми плащат много добре и се чувствам привилегирован, защото обичам това, което правя, а не защото ми дават много пари. Понякога всичко се решава от малки детайли. Мисля, че срещу ПСЖ играхме зле, имахме лоша вечер. Говорих с президента, с всички. Боли ни. Не показахме добър образ на отбора. А най-малкият проблем е резултатът, защото той може да бъде коригиран.  Аз съм първият критик на отбора и поемам отговорността. Някои от критиките са оправдани, други са глупави. Не се притеснявам, защото знам колко са качествени играчите ми”, добави треньорът.

“Физически отборът е добре. Срещу Виляреал го показахме на моменти, срещу ПСЖ страдахме в края на мача. Винисиус имаше много интензивен месец януари, а сега очакваме да е по-ефективен“, надява се той. „Алавес е добър отбор, играе в добър ритъм. Ние пък сме наясно със слабия мач във вторник. В първенството обаче имаме аванс и искаме да продължим така. Ще спечелим утре“, допълни Анчелоти.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558