Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot361231.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА и Ирбис определят втория финалист днес – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА и Ирбис определят втория финалист днес

Шампионите от Ирбис и ЦСКА ще определят днес втория финалист, който ще спори за националната титла по хокей на лед. Резултатът в полуфиналната серия е 1:1 победи, като ЦСКА взе първия мач с 9:7, но Ирбис спечелиха втората с 8:3.

Днес е решителният трети мач, който ще определи съперника на НСА на финала на държавното първенство.

„Втората половина на втория мач срещу ЦСКА показа лицето на Ирбис – обясни играещият треньор на шампионите Станислав Мухачев.


– В този мач показахме, че можем да използваме три петици, че имаме колектив, който може да обръща резултата и да го пази.

„Няма да променяме кой знае какво за решителния мач с ЦСКА, познаваме се добре, не очаквам някакви изненади. Но определено трябва да започнем по-силно мача в сравнение с предишните две срещи – някои от нашите играчи бяха притеснени, други – не бяха с правилната настройка, може би още не бяха готови за сблъсък.”

В двата полуфинални мача досега ЦСКА успяваше да вземе аванс в началото – в първата среща поведе с 5:1, а във втората с 3:0, но във втория сблъсък допусна обрат до 3:8.

„През по-голямата част от втория мач срещу Ирбис показахме, че заслужаваме да играем на финал – допълни треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов след срещата миналата седмица. – Можем да ги победим и да играем на финал.”

Третата решителна среща от полуфиналната серия между Ирбис и ЦСКА ще се играе днес от 20:30 часа в Зимния дворец на спорта в София и ще се излъчва на живо по B1B Box.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558