Намери ни
To Top

Станислав Манолев култов: Когато видях Мицански да изпуска дузпата си помислих само 1: Сега ще…

Станислав Манолев направи култово признание. В София срещу Малта изпусната дузпа ни попари, а вчера нашите отново не реализираха от бялата точка. В момента, в който Мицански би в аут и нулевото равенство се запази след 45 минути игра, Манолев споделя следното за въпросната ситуация.

„Помислих си само едно.


Сега ще се мобилизираме повече и задължително ще вземем мача през втората част“.

Така според вижданията на Станислав, вместо в минорно настроение, нашите са се прибрали на почивката с допълнителен стимул от пропуска на Мицански. Респект пред това мислене на Манолев.

Тук обаче не трябва да забравяме, че лъвовете сломиха Малта, а радостта в българския лагер при гола за 1:0, а и след края на мача, сякаш идва леко прекалена. Предвид  това, че съперникът ни не се слави като сериозна футболна сила.

Сега се задава ключов мач с Норвегия. Това, което трябва да направят от БФС е да пуснат билети с нормални, дори ниски цени като реверанс към феновете. Привържениците да напълнят стадиона в началото на септември, а лъвовете с мислене като на Манолев да излязат и да смачкат викингите за сигурни 3 точки у дома и излизане на позиция за бараж на ЕП 2016.

Ощр от категория Футбол