Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot360979.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нанков: Който не може да носи отговорност и не говори за титла, значи не е за ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Нанков: Който не може да носи отговорност и не говори за титла, значи не е за ЦСКА

Помощник-треньорът на ЦСКА – София Анатоли Нанков беше много разочарован след равенството 1:1 с Локомотив София. Бившият национал заяви, че няма как на стадион „Българска армия“ да не се говори за титла.

„Загубени две точки, не се получи нищо днес. Изключително слабо се представихме, проспано първо полувреме, опитахме се да реагираме след почивката, но не се получи.


Нервите у футболистите дойдоха от това, че не се получаваха нещата. Нищо не се получи от това, което бяхме планирали. Накрая положението на Бисмарк го видяхте, това говори красноречиво за напрежението. Можехме да победим, но можехме и да загубим мача. За Славия трябва да променим на 100% всичко, трябва ни агресивност и да се върнем на верния път. 

В ЦСКА винаги трябва да говорим за титла, няма как да говорим за друго. Нищо не е свършило. Който не може да носи отговорност и не говори за титла, значи не е за ЦСКА. Не виждам как може в ЦСКА да не се говори за титла. Фалстарт е, трябва да си го признаем. Четири точки не са малко, но не са и много. Всичко може да се случи. Надявам се да излезем от този срив в първия мач и да върнем доброто настроение у футболистите“, заяви Нанков.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558