Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot360969.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дженоа остава без победа у дома, не успя да се пребори и със Салернитана – Sportove
Намери ни
To Top

Дженоа остава без победа у дома, не успя да се пребори и със Салернитана

Дженоа и Салернитана завършиха помежду си при резултат 1:1 в своеобразно дерби на дъното на Серия “А”. Двубоят бе от 25-ия кръг на италианската Серия “А”, а “грифоните” от Генуа остават със само една победа в шампионата от началото на сезона и без победа на собствения си стадион.

Дженоа излезе напред в резултата с гол на Матия Дестро в 32-ата минута. Той се възползва от подаване отляво на Калеб Екубан и почти от самата голлиния отклони топката в противниковата врата.


В първата минута на добавеното време на първата част Емилиано Бонацоли изравни за гостите от Салерно. Той опъна мрежата с шут от съвсем близка дистанция след асистенция на Милан Джурич.

Дженоа остава на предпоследното 19-о място в класирането с вече 15 точки. Салернитана е на дъното с 12 точки.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558