Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot360785.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фенове на ПСЖ протестираха срещу ръководството – Sportove
Намери ни
To Top

Фенове на ПСЖ протестираха срещу ръководството

Ултраси на френския гранд Пари Сен Жермен устроиха протест на трибуните по време на мача с Рен (1:0), адресиран към ръководството на клуба. 

Привържениците бойкотираха първата полувреме на двубоя, а след това издигнаха банери на трибуните, които бяха насочени срещу шефовете и играчите, които според тях не показвали достатъчно мотивация. Акцията съвпадна с публикуването на гневна декларация на ултрасите по-рано през деня. 

С играта си срещу Рен Пари Сен Жермен не впечатли, а успехът дойде с късен гол на младата звезда Килиан Мбапе.


За парижани сблъсъкът с Рен беше генерална репетиция за двубоя с Реал Мадрид на “Парк де Пренс” от 1/8-финалите на Шампионската лига, който ще се проведе на 15 февруари.

Треньорът на парижани Маурисио Почетино не остана безучастен към акцията на привържениците. Той призова за единство в този важен момент и призова изводите да се правят след края на сезона.

На Свети Валентин поведи с 1:0. За идеите ще помогнем ние, мъжка солидарност, знаеш си. Виж тук нашите предложения.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558