Намери ни
To Top

Анчелоти разкри при какво условие Бензема ще играе срещу ПСЖ

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри, че голмйсторът на тима Карим Бензема ще играе срещу Пари Сен Жермен във вторник само ако е напълно възстановен от своята контузия и няма риск за неговото здраве. 

“Имаме добри усещания за Бензема и очакваме в неделя или понеделник да тренира с отбора. Тогава ще вземем решението за него. Усещанията са позитивни.


Най-важното е здравето на играча, винаги съм го твърдял. Ако има дори и минимален риск, Бензема няма да играе. Ако Карим играе във вторник, това означава, че няма никакъв риск. Ще преценим добре, остават ни още четири дни. Лука Йович е много по-добре, възстановява се след прекарания коронавирус. Той влезе в игра срещу Гранада и се справи добре. Той има шансове да играе утре. Ферлан Менди няма да е готов за утре, но би трябвало да бъде за вторник. 

Взаимоотношенията ми с Гарет Бейл са доста добри, той е отдаден. Според мен той е готов за игра. Когато го пусна на терена, той ще се справи. Някой може да ме попита защо не го пускам по-често и аз разбирам това. В последните 15 дни обаче видях как тренира интензивно и е готов. Винисиус Жуниор ми се струва мотивиран. Януари беше много взискателен месец за него и затова му дадох още един почивен ден. Според мен той е готов отново да бъде този Винисиус, който наблюдавахме доскоро. Все още не сме си говорили за мача във вторник. Нашите мисли са изцяло насочени към мача ни с Виляреал, които ни затрудниха през първия полусезон. Най-важен е утрешният мач. Ла Лига е много оспорвана и затова ще заложа на най-силния възможен състав. Също така ще имаме време да си починем. Дано във вторник да играят най-добрите, включително и Неймар”, коментира Анчелоти на пресконференцият си преди двубоя с Виляреал.

Гледайте всички мачове от испанската ЛаЛига, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол