Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot360605.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фермер отиде да нагледа животните и застина от ужас, когато видя това СНИМКИ – Sportove
Намери ни
To Top

Фермер отиде да нагледа животните и застина от ужас, когато видя това СНИМКИ

Козле мутант с две очи в една очна кухина по средата на челото се роди във ферма в турската провинция Килис, съобщава Daily Star.

40-годишният му стопанин Ахмет Картал признава, че отглежда животни от 25 години и никога не е виждал подобно нещо.

Фермерът разказва, че преди дни отишъл да нагледа животните и видял, че козата е родила. Когато започнал да оглежда рожбата й, забелязал, че очите й са в средата на челото й, като на циклоп.


„Когато го видях за първи път в плевнята, потръпнах. То не издаде звук, но когато го снимах, имах чувството, че ме наблюдава“, казва Картал.

Мъжът подчертава, че не е готов да се занимава с такова животно и би искал местните власти да го отведат и да спасят живота му.

Представител на катедрата по ветеринарна медицина към местния университет коментира, че козлето има аномалия във формирането на черепа, при която недоразвитието на носа се комбинира с намаляване на разстоянието между очите .

„Очите трябва да са разположени в отделни очни кухини, но в този случай и двете очи са малки и са в една и съща“, казва специалистът.

 По думите му малкото е с недоразвит нос, аномално развито ухо и прекалено широка долна челюст.
 

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558