Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot360593.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ювентус – Сасуоло (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Ювентус – Сасуоло (съставите)

Тази вечер носителят на Купата на Италия Ювентус продължава защитата на трофея си с домакинство срещу Сасуоло. Срещата на „Алианц Арена“ е от 1/4-финалната фаза на турнира. „Бианконерите“ ще опитат да продължат възходящата си линия напоследък и да запишат нов успех. Гостите обаче в никакъв случай не идват като обречени и със сигурност ще направят всичко възможно да объркат сметките на своя опонент.


Масимилиано Алегри е избрал отново да заложи на Душан Влахович на върха на атаката, но този път схемата на играе променена на 4-2-3-1, като сърбинът ще бъде подкрепян в предни позиции от Пауло Дибала, Уестън Маккени и Хуан Куадрадо. Двойката в средата на терена ще е Артур и Денис Закария.

Алесио Диониси пък залага на Джанлука Скамака като изнесен нападател и Доменико Берарди, Амед Траоре и Джакомо Распадори зад гърба му. Абдулрахман Аруи и Максим Лопес ще са двойката опорни полузащитници.

ЮВЕНТУС: Перин, Де Шилио, Де Лихт, Бонучи, Сандро, Артур, Закария, Маккени, Дибала, Куадрадо, Влахович

САСУОЛО: Пеголо, Кириакопулос, Ферари, Айхан, Руан, Лопес, Аруи, Берарди, Распадори, Траоре, Скамака

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558