Намери ни
To Top

ПСЖ се разделя с Ди Мария през лятото

Пари Сен Жермен е много вероятно да се раздели с един от емблематичните си футболисти в последните години. Става въпрос за крилото Анхел Ди Мария. Авторитетното издания „Екип“ твърди, че аржентинецът в момента играе последните си месеци с екипа на парижани, които смятат да се освободят от него след края на сезона.

Договорът на 33-годишния ветеран е до края на юни, когато той става свободен агент.


Желанието на футболиста е да остане поне още една година на „Парк де Пренс“, преди да се завърне в родината си, където да завърши кариерата си. Изглежда обаче шефовете на парижани имат други планове и не смятат да му предложат удължаване на договора.

Така Ди Мария вероятно ще се наложи да си търси нов отбор от лятото. Аржентинецът бе привлечен в клуба от Манчестър Юнайтед през 2015 година и бързо се превърна в основна фигура. До момента той има изиграни 283 мача за парижани, в които е отбелязал 91 гола и е направил 115 асистенции.

За седемте години откакто е на „Парк де Пренс“ Ди Мария подобри рекорда на Сафет Сушич за най-много асистенции за клуба. Босненецът имаше 103 голови поданавия, докато тези на аржентинеца са 115 до момента.

На Свети Валентин поведи с 1:0. За идеите ще помогнем ние, мъжка солидарност, знаеш си. Виж тук нашите предложения.

Ощр от категория Световен футбол