Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot360355.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Перишич недоволен от предложението за нов договор на Интер – Sportove
Намери ни
To Top

Перишич недоволен от предложението за нов договор на Интер

Крилото на Интер Иван Перишич не е останал доволен от предложението на шефовете на клуба за подновяване на договора му. Настоящият контракт на хърватина изтича през лятото и „нерадзурите“ правят всичко възможно да го обвържат дългосрочно. Според „Спортмедиасет“ обаче преговорите между двете страни не вървят по план.

В момента 33-годишният Перишич получава по 5 милиона евро на година, като е поискал увеличение до 6 милиона, за да преподпише.


От Интер обаче опитват да го убедят да намали заплатата си на 4 миилона евро на година, с което хърватинът изглежда не е съгласен.

Така няма да е изненада, ако Перишич напусне „Сан Сиро“ през лятото, освен ако от Интер не решат да повишат предложението си. Хърватинът прави поредния си силен сезон за „нерадзурите“, като има 29 мача и 5 гола и 2 асистенции на сметката си. Интерес към него не липсва, като той е желан от Челси и Байерн (Мюнхен).

Гледайте най-вълнуващите мачове от италианската Серия А, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558