Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot360047.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Балотели с нови два гола в Турция – Sportove
Намери ни
To Top

Балотели с нови два гола в Турция

Марио Балотели не спира да бележи в Турция. Нападателят, който ще се завърне в националния отбор на Италия, вкара два гола за победата на Адана Демирспор над Ризеспор с 3:1. Супер Марио вече има 10 попадения от началото на сезона и е сред водачите в листата на стрелците, а отборът му се изкачи на трето място вкласирането. 

Адана Демирспор поведе с гол на исландеца Биркир Бярнасон в 27-ата минута, а малко по-късно Балотели удвои след пас на Матиас Варгас.


През второто полувреме звездата на гостите се разписа още веднъж, този път от пряк свободен удар. Ризеспор стигна само до почетен гол, дело на Юсуф Сари.

Галатасарай не успя да победи Аланияспор и мачът завърши 1:1, въпреки че игра с човек повече в последните 20 минути. Бешикташ за пореден път разочарова – 0:0 у дома срещу Анталияспор, а Алтай се наложи с 2:0 при визитата си на Гьозтепе. В класирането води Трабзонспор с 57 точки, пред Коняспор с 48 и Адана Демирспор с 40. 

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558