Намери ни
To Top

Критика на Чави отпреди 6 години още дразни Симеоне

В навечерието на първия си треньорски сблъсък с Чави Ернандес наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне показа, че е реваншистки настроен спрямо испанеца. 

“Помня как през 2016 година Чави коментира, че стилът на Атлетико не подхождал на големите отбори… Ето сега, след привличането на новите футболисти в Барса – особени на тези последните трима, той ще има шанса да изгради това, което иска. Чави ще има възможност да превърне идеите си в реалност”, заяви Чоло по време на редовната си пресконференция. 

“Не смятам, че изказването му тогава е било проява на неуважение – добави Симеоне.


– В крайна сметка когато човек е живял само по един начин, няма как да разбере другия. Сега той ще се опита да се докаже като наставник и аз съм сигурен, че ще се справи много добре. Харесва ми стила на Барса след неговото идване. Чави налага философията, която е следвал през целия си живот. Откакто аз съм треньор на Атлетико, Барселона винаги се е борил да спечели всичко”.

Aржентинецът кара 11-ия си сезон начело на столичани, но все още няма победа над каталунците на “Камп Ноу” в среща от първенството. “Факт е, че там нямаме успех, но сериите ги има, за да бъдат прекъсвани”, амбициран е Чоло. 

Гледайте всички мачове от испанската ЛаЛига, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол