Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot359691.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Евгени Иванов: Длъжни сме да привлечем талантливите деца – Sportove
Намери ни
To Top

Евгени Иванов: Длъжни сме да привлечем талантливите деца

Българската федерация по волейбол продължава да акцентира върху начина на работа и условията в различните клубове. След като Николай Иванов и Драган Иванов влязоха в Комисия по детско-юношески волейбол, бяха разпратени анкети за подробна информация къде какви таланти се развиват. В централата все още не са пристигнали отговори от всички клубове, което е крайно наложително, за да се „направи пълна картина“ върху състоянието на детско-юношеския волейбол, съобщиха от федерацията.

Волейболната централа призовава всички отговорници за направлението да изпратят необходимата информация.


Президентът Любомир Ганев лично се ангажира, че условията за подрастващите ще бъдат издигнати на възможно най-високо ниво. Затова е необходима и помощта на всеки един клуб по отделно.

„България има изключително талантливи деца и ние сме длъжни да направим нужното, за да не ги изпуснем“, каза бившият национал Евгени Иванов, директор на първенствата при подрастващите.

„Молбата ми е към всички колеги – трябва да работим заедно. Затова ни е нужна информация. България тепърва ще е домакин на много сериозни състезания при юноши и девойки. Няма нищо по-хубаво от това да сме най-силни пред наша публика“, добави Иванов.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558