Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot359689.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Феновете на Интер се подиграват на новия екип на Челси – Sportove
Намери ни
To Top

Феновете на Интер се подиграват на новия екип на Челси

Новият екип на Челси развесели феновете на Интер. Екипът е черно-син и прилича доста на този на „нерадзурите“. Колекцията е с име „Гордостта на Лондон“, а Ромелу Лукаку бе използван за лицето, което да го демонстрира.

Привържениците на Интер коментираха, че Челси е направил екип с цветовете на „нерадзурите“, за да може Лукаку да си спомни за добрите времена в Милано и евентуално да започне да играе по същия начин за лондончани.


Лукаку стана шампион с Интер миналата година и бе избран за играч на сезона в Серия А. През лятото той се завърна в Челси. Белгиецът започна добре на „Стамфорд Бридж“, но след това имаше проблеми с формата си. Наскоро той се оплака от Томас Тухел и сподели, че не се чувства отлично в Лондон.

Гледайте най-вълнуващите мачове от италианската Серия А, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558