Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot359231.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Какво означава за тениса 21-вата титла на титана Рафа Надал? – Sportove
Намери ни
To Top

Какво означава за тениса 21-вата титла на титана Рафа Надал?

Титаничният триумф на Рафаел Надал и 21-вата му титла от “Големия шлем” носи съвсем различен привкус на все още нерешения спор за най-великия за всички времена. 

Това и какво означава за тениса подвигът на Матадора са акцентите в поредното издание на предаването “Sportal Open” с водещ Даниел Любомиров и гости специалистите Николай Драгиев и Йордан Божинов. 

Гледайте епизода, в който освен традиционната рубрика “Гришомания” има и подробен анализ на епичния финал между Рафа и Даниил Медведев, както и причините, довели до драматичната развръзка.

При дамите пък Ашли Барти се откроява с високото си тенис IQ и малко по-различен стил от болшинството от водещите състезателки и на пръв поглед не се вижда кой и кога ще я бутне от върха в ранглистата.


Гледайте поредния епизод на “Sportal Open”.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558