Намери ни
To Top

Всички трябва да чуят! Най-голямата лъжа за ЦСКА лъсна! Излагаха 7 милиона българи, дълговете на клуба са точно…

Най-голямата лъжа за ЦСКА лъсна! Излъгаха 7 милиона българи, а истината бе разкрита от чужденец. Вижте колко точно милиона са дълговете на ЦСКА София, според логиката на Дениз Кизилос.

Чуждестранният бизнесмен твърди следното:

1. ЦСКА София в момента, според силните хора в клуба, може да се продаде за нула лева.


2. Задълженията на ЦСКА са около 22 милиона лева, приблизително 11 милиона към НАП и 11 милиона към Петър Манджуков, Инджов и Томов.

3. Единственото задължение, което не може да се разсрочи са около 900 000 лева, които трябва да се преведат на НАП до края на седмицата.

4. Пазарната цена на клуб, който е с историята, феновете и възможностите на ЦСКА е над 20 милиона лева.

5. Изваждайки от дълговете, реалната цена на марка като ЦСКА и прибавено, че армейците в момента се продават за нула лева излиза, че дълговете на ЦСКА София са нула, защото новият собственик взима сериозен гранд без да плаща нищо и задълженията може да се приемат като откупна цена на ЦСКА.

От всичко се вижда, че ситуацията при армейците не е толкова черна и неспасяема, колкото бе описвана от недоброжелатели на колоса.

Единственото, което се иска е сериозен бизнесмен или група от акционери, които са склонни да придобият ЦСКА за нула лева, срещу 21 милиона задължения, които могат да бъдат разсрочени и едни належащи 900 000 лева.

Ощр от категория Анализ