Намери ни
To Top

Абсолютен скандал! Вижте кои българки са най-оборотните бръмчалки в Дубай (снимки)

Абсолютен скандал! Красиви българки продават плътта си на платежоспособни бизнесмени в Дубай, а ето и разкрития за това кои са най-оборотните родни момиче във въпросния бранш. Вижте какво твърдят български медии, с информация за въпросните случаи.

Разкритията от преди месеци, от които стана ясно, че в Дубай е пълно с български красавици, които припечелват с плътта си, бяха подкрепени с доказателства, видя HotZona!

Фото кадри пристигнаха в сигнал до HotArena, а текстът към снимките гласи:

„Здравейте, за пореден път се натъквам на това момиче и може би за пети път тя пътува до Дубай да поработва.  Както се вижда от снимките, този път си е взела колежки, може би за да не й е скучно или да изкарат повече пари.


Момичетата на снимките не са от известните “бръмчалки“, но пети път ходене… това си е вече… Този път се прилага снимка, като доказателство, за да повярват хората, че в Дубай упражняват най-древната професия“.

Неотдавна HotZona писа, че броят на българските труженички в Арабските емирства от ден на ден става все по-голям. Много млади девойки намират решение на финансовите си проблеми, като започнат да продават плътта си там, срещу много тлъсти суми.

Там нашенките се пласират доста добре, тъй като са едни от най-красивите жени, за които шейховете са готови да дават луди пари, за да ги имат.

Дори се бяха появили снимки на някои от тези представителки, които за заснети в момент, в който вършат „работата“ си.

Ето и фотосите, до които са стигнали от HotZona и HotArena. За да се запази дискретност (най-вече заради близките на въпросните млади жени) Ви предлагаме изображенията с кодирано качество. Самият факт, че родни момичета все по-често прибягват до продаване на плътта си в чужбина е повече от обезпокоителен.

Momi4eta

Devojki

Ощр от категория Анализ