Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot358117.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хавиер Тебас подкрепи Барса в сагата около Дембеле – Sportove
Намери ни
To Top

Хавиер Тебас подкрепи Барса в сагата около Дембеле

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас взе отношение около сагата с договора на Усман Дембеле в Барселона. Той зае страната на клуба и беше категоричен, че не намира нищо нередно в действията на каталунците спрямо крилото. Както е известно, на “Камп Ноу” отлъчиха французина от състава, след като той все още не е преподписал изтичащия си контракт. Освен това в Барса се опитват да продадат играча преди края на трансферния прозорец.


 

“Не, определено Барселона не действа незаконно спрямо Дембеле. Трябва да се сдобия с повече информация по случая. Щом разполагат с Матеу Алемани, не мисля, че действат нередно. Те казаха, че играчът не е тренирал заради гастроентерит. Дано да има повече хора като Алемани във футбола”, коментира Тебас по време на своя пресконференция във Валенсия.

Шефът на футболната лига в Испания също така коментира казуса с бразилските национали на Реал Мадрид и мача на отбора срещу Атлетик Билбао за Купата на краля. “Датата за този двубой беше избрана от федерацията, въпреки че имаше конфликт в програмата. Случаят беше отнесен до Върховния спъртен съвет, като тези, които настояваха за тази дата, бяха от федерацията, защото в първенството няма да има кръг този уикенд. Очаквам, че в четвъртък ще разберем дали Реал Мадрид ще може да използва своите бразилски национали. Трябва да се калкулира кога са последните мачове от южноамериканските квалификации”, добави той.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558