Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot357955.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мирела Демирева получи наградата си за „Атлет на България“ за 2021 година – Sportove
Намери ни
To Top

Мирела Демирева получи наградата си за „Атлет на България“ за 2021 година

Мирела Демирева получи наградата си за „Атлет номер 1 на България“ за 2021 година.

Финалистката в скока на височина от олимпийските игри в Токио се прибра специално за церемонията от Нидерландия, където живее и тренира.

Демирева получи купата си за №1 и технологичен подарък лично от Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ на водещия български телеком А1, който е телекомуникационен партньор на БФЛА.

„Щастливи сме, че днес сме заедно тук с най-добрия атлет на България за 2021 година Мирела Демирева.


Честито на Мирела за това признание, което получи от спортните журналисти. За нас е важно да продължаваме да подкрепяме младите български спортисти, защото това са бъдещите звезди на България. Всички знаем че, спортът учи на дисциплина, усърдие, самоувереност и амбиция за постигане на високи цели, а това са качества, които определят успеха ни не само в спорта, но и в живота. За нас е чест и отговорност да подкрепяме вече толкова години българската атлетика и да бъдем част от големите постижения на нашите спортисти. Пожелавам здрава година и много успехи на Мирела и останалите ни атлети“, каза по време на награждаването Илияна Захариева.

Демирева благодари за наградата и за признанието, което и е оказано, а също така и на БФЛА и нейните партньори.

„Благодаря и на хората, които гледат скок на височина, оценяват труда ми и ме уважават. Обещавам през 2022-а година да покажа най-доброто, на което съм способна. Ще скачам, докато мога. Надявам се да имаме все по-хубави поводи за празнуване“, коментира Демирева.

Тя печели анкетата „Атлет на България“ за трети път след 2016-а, когато стана втора на олимпиадата в Рио и 2018-а, когато стана вицешампионка на Европа.

Гост на церемонията беше и Антон Бонов от списание „Атлетика“, който организира и 23-ата анкета за „Атлет на България“.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558