Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot357715.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гая е близо до нов договор с Валенсия – Sportove
Намери ни
To Top

Гая е близо до нов договор с Валенсия

Преговорите между Валенсия и Хосе Гая за нов договор вървят повече от добре. Желанието и на двете страни е да подпишат нов дългосрочен контракт и по всичко личи, че съвсем скоро и това ще се случи, съобщава „Супердепорте“.

Настоящият договор на Гая е до лятото на 2023 година. Левият бек обаче е един от най-важните играчи на „Прилепите“ и в клуба искат на всяка цена да го обвържат дългосрочно.


Още повече, че така ще отблъснат интереса от страна на други отбори.

Не е тайна, че Гая бе в трансферните планове на Барселона. На „Камп Ноу“ търсят играч на тази позиция и се бяха спрели именно на 26-годишния испански национал. Още повече, че изпълнителният директор Матеу Алемани познава добре качествата му от съвместната им работа на „Местайя“. Преди време интерес към защитника имаше и от Атлетико Мадрид и Ювентус.

На този етап обаче изглежда все по-вероятно Гая да остане във Валенсия и да отхвърли всички други предложения. Ако подпише нов договор, той ще получи и увеличение на заплатата, макар че то може и да не е толкова голямо, колкото би било, ако отиде в друг клуб.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558