Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot357705.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Чави иска двама нови до края на месеца – Sportove
Намери ни
To Top

Чави иска двама нови до края на месеца

Треньорът на Барселона Чави Ернандес се надява клубът да му осигури поне още две нови попълнения до затварянето на зимния трансферен прозорец. Наставникът иска нов нападател и ляв бек пише „Спорт“.

Барселона има набелязани играчи, но навлиза в последната седмица от трансферния прозорец с доста неизвестни. В клуба имат желание да вземат нови, но таванът им за заплати доста затруднява това.


Чави е силно притеснен от поредната контузия на Ансу Фати, която отново ще го извади от терените за неопределено време. Той разчиташе на голмасторските качества на младока, но изглежда ще трябва да се справя без него. Ситуацията с Усман Дембеле също обърква плановете на наставника. Така е все по-вероятно Люк де Йонг да остане до лятото.

Чави все още се надява Барса да успее да привлече Алваро Мората от Ювентус. Двата клуба обаче не могат да се разберат за момента. Друг проблем е, че дори и да се стигне до сделка, клубът не може да го регистрира, преди да освободи място в състава, а това може да се случи при евентуална раздяла с Дембеле.

Другата надежда на Чави е клубът да му намери и нов ляв бек. Наставникът смята, че Алехандро Балде не е готов за тази отговорност. На този етап е доста вероятно Сержиньо Дест да остане поне до лятото, като бъдещето му ще се решава след края на сезона.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558