Намери ни
To Top

Това е краят! Вече всичко е решено! Вижте коя голяма звезда си тръгва от Левски

Това е краят! Вече всичко е решено. Футболистът е направил своя избор, а ръководството на Левски няма какво да стори и също дава зелена светлина. Аут от гранда е една от големите звезди в сегашната синя селекция. Капитанът и национал Гаджев.


Сапунката „Гаджев си тръгва/остава в Левски“ е към своя край, пише „Меридиан Мач“. Вече от няколко години халфът твърди, че иска да играе в чужбина, но в крайна сметка неизменно остава на „Герена“. От спортно-техническото ръководство този път са взели решение да се откажат от услугите му. Халфът е имал разговор с Иво Тонев и Георги Иванов – Гонзо, по врем на който за пореден път е обяснил, че ще се опита да си намери отбор в чужбина и ако не успее ще подпише със сините.

Началниците обаче му обяснили, че този път вече не е желан на „Герена“. Основната причина е високата му заплата. Отделно от това на шефовете им е омръзнало от постоянната неяснота около бъдещето му, както и от спадналата мотивация на футболиста да играе за Левски.

Гаджев вече има един заместник – това е Георги Сърмов. Водят се преговори и с Орлин Старокин, който за последно игра в столичния Локомотив.

Ощр от категория Тема на деня