Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot356673.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Неяснотата около Дибала привлече вниманието на Манчестър Юнайтед – Sportove
Намери ни
To Top

Неяснотата около Дибала привлече вниманието на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията около нападателя на Ювентус Пауло Дибала. Договорът на аржентинеца изтича през лятото, като за момента не е ясно дали той ще преподпише. Напълно е възможно той да си тръгне като свободен агент през лятото, а при това положение от „Олд Трафорд“ със сигурност ще опитат да го вземат в редиците си, твърди „TyC Sports“.

Дибала не за пръв път е свързван с интерес от Манчестър Юнайтед.


„Червените дяволи“ от доста време следят развитието му, като имаше информации, че през 2019 година са били близо до привличането му, но в крайна сметка трансферът не се осъществи.

Твърди се, че 28-годишният нападател е имал договорка с Юве да преподпише, но изведнъж шефовете са променили условията на сделката, което не се е харесало на аржентинеца. Самият футболист призна, че има уговорка с ръководството отново да седнат на масата за преговори през февруари.

Дибала прави поредния си добър сезон с екипа на Юве, като от началото на кампанията има 9 гол и 4 асистенции в 20 мача. Откакто е в клуба той може да се похвали със 109 попадения и 46 асистенции в 274 двубоя.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558