Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot356515.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нюкасъл се прицели в германски национал – Sportove
Намери ни
To Top

Нюкасъл се прицели в германски национал

Нюкасъл вече работи по привличането на поредната си трансферна цел за зимния прозорец. „Свраките“ са отправили предложение към защитника на Аталанта Робин Госенс, но бергамаските отказват да го продадат, пише „Скай Италия“.

От „Сейнт Джеймсис Парк“ са се свързали с германския национал и са му обещали договор за три години и половина със заплата от 3,5 милиона на сезон. Левият бек е останал доста заинтригуван от това предложение, тъй като иска да опита късмета си в Премиър лийг.


Освен това, ако приеме предложението на англичаните, ще получава три пъти повече от това, което взима в момента в Аталанта.

Бергамаските обаче категорично са отказали да преговарят за подобен трансфер. Госенс веднага се превърна във важен играч за клуба, след като бе привлечен през 2017 година. До момента той има 157 мача, 29 гола и 21 асистенции на сметката си.

Нюкасъл обаче разполага със сериозен финансов ресурс и ще направи всичко по силите си да убеди италианците да седнат на масата за преговори. В момента Госенс лекува мускулна контузия, която получи в края на септември.Очаква се той да е готов за игра в средата на февруари.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558