Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/page5.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ето защо никой не трябва да се шегува с ЦСКА! Вижте тази изповед – Sportove
Намери ни
To Top

Ето защо никой не трябва да се шегува с ЦСКА! Вижте тази изповед

„Теглих му една хубава, тлъста храчка, а после като го гепих в коридора към съблекалните и бой, бой, бой. Спуках го от тупаници и шутове. След това искаха да ме изкарат невменяем, за да отърва наказание“. Споделя една от легендите на ЦСКА и българския футбол.


Думите са за съдия, провокирал червения ас.

„Свалихме топката по тревата. Долу, долу, долу. Луди ги направихме след мача цялата им публика ни аплодираше и скандираше ЦСКА, ЦСКА“.

„А за Реп какво да кажа. Холандците играха грубо като домакини. Много грубо, още на тяхна земя си го набелязах. Като дойде реванша в София, издебнах съдията да гледа в друга посока и на секундата нокаутирах Джони Реп. Бихме ги 2:0 на „Васил Левски“ и ги отстранихме, а аз напълно обезвредих Реп“.

Култов, направо велик. Неподправената изповед е на вече покойният Цоньо Василев, който напусна този свят на 63-годишна възраст.

В последното си интервю дадено за вестник „ШОУ“ той споделя въпросните интересни ситуации. Първата ни показва колко точно „луди“ и непримирими са били армейците в най-великите си шампионски години на родна почва. Вторият цитат е за уникалната победа на червените над еврошампиона Нотингам в Англия и реакциите на публиката на съперника. А третият случай ни показва какво се е случило, когато тоталният футбол и биткаджийски нрав на АЯКС са се сблъскали с не по-малко коравите армейци – а именно детрониране на големия шампионски тим на холандците.

Сега ЦСКА дори е пред административно изпадане във „В“ група. Мъже като Цоньо Василев пък просто няма въобще не само в ЦСКА, но и в „А“ група. Футболисти, които без значение дали играят срещу средняк в родното първенство или срещу най-силният отбор в света за времето си (Нотингам, Аякс) излизат и докрай се раздават за победа, със своенравен нрав и достойни футболни умения.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558