Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot356473.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ювентус 1:0 Удинезе, край на първата част – Sportove
Намери ни
To Top

Ювентус 1:0 Удинезе, край на първата част

Ювентус и Удинезе играят помежду си при резултат 1:0 в Торино в мач от 22-ия кръг на Серия „А“. в 19-ата минута Пауло Дибала даде аванс на домакините в резултата. Старата госпожа е на пето място в класирането и при победа ще се изравни по точки с четвъртия Аталанта. Гостите от Удине пък са 14-и в таблицата, но са и отборът с най-малко изиграни срещи от всички в Серия „А“ преди началото на мача – 19.


Пауло Дибала и Мойс Кийн оформят нападателното дуо на „бианконерите“, които са без контузения защитник Леонардо Бонучи и получилия тежка травма на коляното наскоро нападател Федерико Киеза, който е аут до края на сезона. Жерард Деулофеу и Бето пък са двамата футболисти в най-предни позиции за водения от временния наставник Габриеле Чофи тим на Удинезе.

В 5-ата минута играчите на Ювентус създадоха първата опасност за някоя от двете врати от началото на мача, но тя приключи с много неточен удар от добра позиция на Уестън Маккени.

Ювентус търпеливо изчакваше удобния момент да нанесе удар на съперника си и го стори в 19-ата минута. Мойс Кийн с едно докосване подаде по чудесен начин към намиращия се в наказателното поле на гостите Пауло Дибала и аржентинският нападател с техничен удар опъна мрежата зад безпомощния страж Даниеле Падели – 1:0.

Левият бек Лука Пелегрини центрира много добре към Уестън Маккени в 32-ата минута, но американският халф не успя да играе добре с глава пред противниковата врата. В 36-ата минута пък „деветката“ на Удинезе Бето тества Войчех Шчесни с удар по земя, а полският страж стабилно спаси. В 41-ата минута Дибала пробва шут от далечно разстояние, но мерникът му изневери.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558