Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot356257.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Алегри: Този сезон №1 е Интер, а през следващия – ще видим – Sportove
Намери ни
To Top

Алегри: Този сезон №1 е Интер, а през следващия – ще видим

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри признава, че в момента тимът му отстъпва на Интер. В сряда вечер “старата госпожа” загуби с 1:2 от шампионите в мача за Суперкупата на Италия. “Нерадзурите” са и начело в Серия “А”.

“Този сезон Интер е най-добрият отбор в шампионата.


Това е лидерът и там продължават да правят това, което показаха през миналия сезон. В момента те са №1, а през следващия сезон – ще видим”, заяви Алегри.

Срещата на “Сан Сиро” беше решена от грешка на Алекс Сандро в последната минута, от която се възползва Алексис Санчес, забивайки победното попадение. “Жалко за тази грешка на Алекс, защото по принцип той направи много силен мач в дефанзивен план. Случват се такива неща”, анализира треньорът.

Сега Юве вече се подготвя за сблъсък с Удинезе, който е в събота от 21:45 в Торино. “Този мач ще е по-различен от онзи срещу Интер – смята Алегри. – Нуждаем се от спокойствие. Трябва да сме по-точни при отиграванията и да се опитваме да постигаме по-добри резултати срещу т.нар. по-малки клубове. Нужно е да променим нещо в срещите срещу тях. Срещу Интер не бяхме фаворити, а даже някои ни предричаха разгромна загуба”.

Треньорът разкри, че ще направи промени в състава си заради факта, че някои футболисти са изморени след 120 минути игра в Милано. “Войчех Шчесни ще е титуляр, но имам съмнения относно Федерико Бернардески и Деян Кулушевски. Матайс де Лихт и Даниеле Ругани ще са в центъра на защитата. Лука Пелегрини се чувства добре и може да стартира, а и Хуан Куадрадо се завръща след наказание. Леонардо Бонучи е с мускулна травма и ще се завърне след паузата в първенството (23 яну – 6 фев – бел. Ред.)”, завърщи той.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558