Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot356237.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Добри новини за Бенитес преди мача през уикенда – Sportove
Намери ни
To Top

Добри новини за Бенитес преди мача през уикенда

Мениджърът на Евертън Рафаел Бенитес потвърди добрите новини, а именно, че Ричарлисон, Доминик Калвърт-Люин и Джарад Брантуейт и Фабиан Делф са на линия за двубоя с Норич. 

“Всички те тренираха вчера. Том Дейвис не е на разположение, опериран е, но останалите са на линия. Все пак трябва да подходим внимателно към тях и да видим дали и колко могат да играят.


Видяхме, че Норич е добър отбор, но показахме реакция в мача за Купата, но ние искаме да сме проактивни, да играем в предни позиции и да печелим мачовете си. Трябва да печелим всеки мач. Не всички от завръщащите се са напълно готови, но имаме в запас три двубоя”, заяви испанецът.

 “Карамелите” са на 15-о място в класирането с едва 19 точки от 18 мача, а техният противник е твърдо на последната позиция в Премиър лийг с 10 точки от 20 двубоя.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558