Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot356199.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Интер протяга ръце към Дибала – Sportove
Намери ни
To Top

Интер протяга ръце към Дибала

Шампионът на Италия Интер може да опита да привлече в състава си Пауло Дибала като свободен агент през лятото, твърди “Гадзета дело Спорт”. Според авторитетното италианско издание изпълнителният директор на “нерадзурите”, който е бивш шеф в Ювентус, обмисля да пробва да подпише с аржентинския нападател, който на този етап не може да се разбере със Старата госпожа за нов договор. Действащият контракт на Дибала с “бианконерите” изтича на 30 юни.

28-годишният Дибала има 9 гола и 4 асистенции в 20 мача за Юве във всички турнири от началото на сезона.


Той е част от състава на Старата госпожа от лятото на 2015 година, когато торинци го купуват от Палермо за 41 милиона евро.

Очакванията са, че Дибала и Ювентус ще подновят преговорите за нов договор през февруари, но вероятността аржентинецът да си тръгне от Торино става все по-голяма. Дибала иска годишна заплата от 10 милиона евро, а от Ювентус на този етап не са готови да му предложат повече от сегашното му възнаграждение, което е 7,3 млн. евро. Що се отнася до Интер, заплата от 10 милиона евро може да не се окаже по силите и на “нерадзурите”, но все пак шампионите вероятно ще се опитат да изкушат нападателя, ако той така и не се споразумее с Ювентус за нов договор.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558