Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot355941.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА прие дъга като добра поличба, подготовката на „червените“ върви по план – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА прие дъга като добра поличба, подготовката на „червените“ върви по план

Многоцветна дъга зарадва футболистите и треньорите на ЦСКА – София в Алания по време на днешната тренировка. Природният феномен бе приет като добра поличба от всички и с надежда, че дъждовните дни скоро ще преминат. 
Именно заради силния дъжд сутринта заниманието беше адаптирано изцяло да протече във фитнеса. 

Независимо от метеорологичните условия обаче първата седмица от зимната подготовка на ЦСКА – София премина по план и най-вече без контузии в „червените“ редици.


 
В началните дни имаше 2-3 играчи, с които се подхождаше по-внимателно заради предишните им травми, но от няколко дни цялата група тренира на пълни обороти. 

Особено радващо е завръщането на защитника Мено Кох. Холандецът, който бе извън строя в продължение на 6 месеца заради операция, вече е напълно възстановен и с нетърпение очаква първите си игрови минути в контролите. 
Без здравословни оплаквания са халфовете Федерико Варела, Амос Юга и Брадли Мазику, които пропуснаха някои официални срещи на отбора през декември. Голямо старание в заниманията влагат и юношите, подготвящи се с отбора – защитникът Росен Атанасов и халфът Георги Чорбаджийски. На стража Алекс Божев също не се спестява нищо от тежките натоварвания на вратарския отбор и той съвестно се учи от „батковците“ Густаво Бусато и Димитър Евтимов. 

Самият тренировъчен процес е доста интензивен и разнообразен. В сутрешните тренировки приоритет е подобряването на кондицията, а в следобедните занимания се усъвършенстват игрови и тактически елементи. Подготовката върви по план – интензивно, натоварващо и без контузии.

Снимки: cska.bg

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558