Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot354927.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Беласица започна зимната си подготовка с трима нови – Sportove
Намери ни
To Top

Беласица започна зимната си подготовка с трима нови

18 футболисти се появиха на първата тренировка от зимната подготовка на мъжкия отбор на Беласица. Новите са полевите играчи Александър Смилков и Атанас Карачоров и вратарят Борис Груев. Смилков и Карачоров играха само един полусезон във втородивизионния Монтана от едноименния град и предпочетоха да се завърнат в бившия си отбор. Груев е играл за последно в ЦСКА 1948.


 

Преди да започне тренировъчният процес беше направен водосвет за здраве и успех от известния спортен деятел и любител на футбола отец Ангел Кочев, придружен от камерен състав певци. 
„Честит празник и за много години. Пожелавам ви подготовка без контузии и болести и Бог да ви закриля през цялата година. Пожелавам ви пълен успех през пролетния дял на първенството и да бъдете новия член на Втора професионална лига от есента“, заяви отец Ангел Кочев. 

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков се обърна към всички присъстващи с пожелание за здраве и успехи през цялата година. 
„Малката стъпка води до голямата. Очаквам от вас – треньори и футболисти – да направите голямата крачка напролет и да заемем първото място, което ни осигурява участие във Втора професионална лига от есента. Беласица е общински клуб, с цел да се развиват всички възрастови групи. 

Днес ще изпратим един от най-големите футболисти на Беласица Костадин Кабранов, като изказвам искрени съболезнования към семейството му. На добър път в мачовете през пролетния дял на първенството“, каза Бръчков.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558