Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot354486.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стана ясна съдбата на Лукаку в Челси – Sportove
Намери ни
To Top

Стана ясна съдбата на Лукаку в Челси

Нападателят Ромелу Лукаку и мениджърът на Челси Томас Тухел са изчистили недоразуменията помежду си в разговор и белгиецът остава част от лондонския клуб. Напрежението помежду им възникна след интервю на Лукаку пред италианска медия. 

В него той критикува работата на Тухел и изразява съжаление за напускането на Интер. В отговор германецът го извади от групата за мача с Ливърпул (2:2), а медиите на Острова спекулираха за възможен предстоящ трансфер на играча.


 

Според Скай Спорт двамата са изяснили позициите си и продажба на нападателя не се очертава нито през този месец, нито през лятото. Лукаку е изразил съжаление за думите си и в резултат двамата са решили да загърбят станалото и да продължат напред. 

Следващият двубой на Челси от Премиър лийг е чак на 15 януари срещу Манчестър Сити, но дотогава тимът го чакат два мача от Купата на лигата – срещу Тотнъм, както и такъв от Купата на Англия срещу Честърфилд.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558