Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot354478.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Питър Райт: Скоро ще дойде времето и на Майкъл – Sportove
Намери ни
To Top

Питър Райт: Скоро ще дойде времето и на Майкъл

Питър Райт е новият световен шампион по дартс на PDC, след като тази вечер надигра Майкъл Смит със 7:5 сета, за да се възкачи на златния трон за втори път в своята кариера. Снейкбайт показа изключителен характер, чрез който успя да обърне развоя на финала от 4:5 сета и 0:2 лега по пътя към трофея. Райт, който печели световната титла за втори път в последните три години, призна, че не е показал най-доброто от себе си в днешния финал.

„Изключително доволен съм.


Очевидно е, че и двамата не бяхме на върха на нашите възможности днес. Не мога да кажа какво се объркваше в 90% от мача. Опитвах се да сменям стрелите, за да намеря някакъв начин играта да ми потръгне. Атмосферата тук също подейства негативно и на двама ни. Представянето ми беше лошо, имахме някои проблясъци в два-три лега, но като цяло това беше. Атмосферата беше странна, стрелите ми отиваха на различни посоки, но, в крайна сметка, за мое щастие успях да спечеля“, заяви 51-годишният шотландец.

Също така Снейкбайт показа класа и отдаде заслуженото уважение на своя съперник. „Едно е сигурно – скоро ще дойде времето и на Майкъл. Чувствам се много зле за него, защото знам, че скоро той ще спечели голям турнир и ще разбие всички, за да го направи“, добави Райт за Смит.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558