Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot354470.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Центърът на Торонто Остън Матюс е отстранен от тренировките на тима, отложиха пореден мач в НХЛ – Sportove
Намери ни
To Top

Центърът на Торонто Остън Матюс е отстранен от тренировките на тима, отложиха пореден мач в НХЛ

Центърът на Торонто Остън Матюс и помощник-треньорът бяха отстранени от тренировки, след като бързите им тестове за КОВИД-19 се оказаха положителни. Матюс и треньорът Дийн Чиноует очакват резултати от PCR тест, съобщи „SportsNet“. 

От тима уточниха, че и двамата са временно отстранени „поради предпазливост“. В отбора имаше бум на коронавирус, при който 14 играчи и 7служители бяха включени в протокола.


Всички с изключение на Тимъти Лилегрен се завърнаха в игра. 24-годишният Матюс има 20 гола за тима този сезон. Торонто е домакин на Едмънтън в сряда. 

Междувременно, срещата на Отава като гост на Сиатъл Кракен в четвъртък е отложен заради проблеми с коронавирус в отбора на „сенаторите“. НХЛ обяви отлагането часове, след като Отава постави Томас Шабо, Зак Санфорд и Крис Тиърни в протокола за КОВИД-19 на Лигата.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558