Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot354370.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хендерсън отличи един от играчите на Ливърпул в дербито – Sportove
Намери ни
To Top

Хендерсън отличи един от играчите на Ливърпул в дербито

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е разочарован от развитието на резултата в дербито с Челси. Мърсисайдци поведоха с 2:0, но съперникът успя да изравни. Халфът обаче реши да отличи специално един от своите съотборници – Куивин Келъхър. 23-годишният резервен вратар зае мястото на Алисон Бекер, който е с коронавирус.


“Мисля, че той беше невероятен – заяви Хендерсън. – Не става дума само за спасяванията му, а и за характера, който демонстрира при отиграването на топката: как подаваше, как реагираше спокойно на всичко… Но за нас това не е изненада, защото той винаги е бил такъв. Определено Куивин беше голям плюс за нас в това дерби”.

“Иначе сме разочаровани от получените попадение. Първото, разбира се, беше в резултат на невероятно отиграване, но не бяхме ОК с начина, до който се стигна до този удар. После пък веднага допуснахме втори гол”, добави капитанът.

“В крайна сметка мисля, че трябва да се задоволим с точката, защото я постигнахме на много труден стадион. Би ни се искало да бяхме взели всичките три и да се доближим до Манчестър Сити, но, за съжаление, обстоятелствата бяха такива”, смята Хендо.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558