Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/05/S236048211112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бомбата в Левски гръмна! Тодор Батков е аут, а новият силен човек се казва… – Sportove
Намери ни
To Top

Бомбата в Левски гръмна! Тодор Батков е аут, а новият силен човек се казва…

Истинска бомба гръмна днес в българския футбол и този път новината на е за ЦСКА, както се случва напоследък, а за Левски. Батков е аут от сините, гласи водещ материал на роден спортен вестник.

Мажоритарният собственик на Левски Тодор Батков ще се оттегли от управлението на клуба, разбра „Тема Спорт“. Очаква се това да стане най-късно до месец.


В момента адвокатът се е отдръпнал от делата на сините. Той дори не бе на честванията на 101-ата годишнина на гранда.

Батков цяла пролет стои далеч от решаването на текущите въпроси и не се появява на стадион „Георги Аспарухов“. Той дори не осигури и пари за заплати на първия отбор. Това е довело до напрежение между него и спортния директор Георги Иванов. Както е известно, по две и половина месечни възнаграждения бяха платени на футболистите благодарение на усилията на председателя на управителния съвет Иво Тонев. И именно той все по-силно дърпа конците на „Герена“.

Не е изключено в следващите седмици да има и движение на част от акциите на Батков към други лица. В момента сините водят преговори с няколко компании за спонсорски договори. Три големи фирми искат да дават пари за клуба, както и една от досегашните, които помагат на сините – това бе обявено от Тонев. Една от тях е световноизвестната компания за хранителни добавки Herbalife. Твърди се, че голяма банка също проявява интерес да се рекламира чрез клуба. Разговорите обаче ще завършат след финала за Купата на България срещу Черно море, защото се очаква да се види дали Левски ще спечели квота за Лига Европа.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558