Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot353324.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Реал Мадрид са набелязали десен бек от Челси за селекцията – Sportove
Намери ни
To Top

В Реал Мадрид са набелязали десен бек от Челси за селекцията

Реал Мадрид обмисля да направи опит да привлече десния бек на Челси Рийс Джеймс, съобщава вестник “Ел Насионал”. Юношата на лондончани се наложи като почти несменяем титуляр в състава на Томас Тухел този сезон и впечатлява с изявите си. 

В същото време мадридчани имат доста проблеми на този пост в последните два сезона, тъй като Дани Карвахал има доста проблеми с контузии и така и не може да навлезе в добра форма. Наложи се Карло Анчелоти да преквалифицира Лукас Васкес в десен бранител, за да може да запълни празнината.


 

Очакванията са, че цената на Рийс Джеймс ще е около 50 милиона паунда, а от Реал се надяват да успеят да включат и Еден Азар в евентуална сделка, за да намалят цената. Азар премина именно от Челси при “лос бланкос” за умопомрачителна сума от около 160 милиона евро, но така и не успя да демонстрира класата си и от “Сантиаго Бернабеу” биха искали да се оттърват от голямата му заплата.

Гледайте всички мачове от LaLiga ексклузивно в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558