Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/05/114.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА и Литекс взривяват А група! Има само 1 пречка пред сливането, вижте я… – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА и Литекс взривяват А група! Има само 1 пречка пред сливането, вижте я…

ЦСКА и Литекс са на път да се слеят. Новината е потвърдена от Гриша Ганчев като има само 1 пречка пред образуването на новия тим. По последни информации това е разрешение от Държавата.

Чака се правителството да даде зелена светлина, в УЕФА нямат против.


На практика ЦСКА ще бъде закрит (колкото и тежко да звучи), Литекс преименуван и вече оранжевите ще спрат да съществуват като такива, а ще станат червени.

Феновете на ЦСКА пък трябва да преоткрият тима си в ново-сформираният отбор. Който ще играе с червени фланелки и ще носи името на великия гранд.

Така на практика, ако привържениците са съгласни и Държавата разреши, ще се сложи край на Литекс като фактор в „А“ група, а ЦСКА ще стартира директно в квалификациите на Лига Европа (с лиценза на ловчанлии) и с изграден състав, но с променено дружество.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558